Asunto-osakeyhtiöt ja isännöitsijät

Puhtaat ilmanvaihtokanavat

Olemme erikoistuneet suurten kiinteistöiden ilmanvaihtojärjestelmiin. Esimerkiksi vanhojen kerrostalojen valettuihin ilmanvaihtokanaviin tarvitaan erikoisosaamista, jotta ne saadaan puhdistettua kunnolla. Myös oikein säädettyllä ilmanvaihdolla saadaan huomattavia energia säästöjä taloyhtiölle.

Mistä tietää, että järjestelmien huolto,puhdistus ja ilmamäärien säätäminen pitää suorittaa?

Milloin taloyhtiöstänne on puhdistettu ilmanvaihtokanavat? Jos viimeisestä puhdistuksesta on kulunut yli 5-vuotta on suositeltavaa pyytää asiantuntijamme kartoittamaan taloyhtiönne ilmanlaatu,ilmamäärät, ilmanvaihtolaitteiston toimivuus, sekä kartoittaa puhdistuksentarve. Kartoistus on aina maksuton.

Allergiat, astmat ja poissaolot sairauksien vuoksi ovat ongelma opiskelu- ja työpaikoilla - ovatko perheenjäsenesi jatkuvasti kipeänä? Syy saattaa löytyä likaisesta huoneilmasta, joka voi aiheuttaa ihmisille pitkäaikaisia vaivoja.

Useat eri tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden likaisten ilmastointikanavien ja ihmisten erilaisten sairausten välillä. Milloin ilmastointikanavat ovat viimeeksi tarkastettu sinun työpisteelläsi, koulussasi tai kotonasi?

Perusteellinen ilmanvaihtojärjestelmien huolto poistaa epäpuhtaudet ja parantaa sisäilman.

Huolto vähentää myös laitteistojen korjaus- ja huoltokuluja sekä pidentää niiden käyttöikää.

 

Asiakkaitamme ovat  :